Webshop

Menu

APK keuring: vanaf € 45,00.

Plan online een afspraak in!         

Tijdens de APK keuring beoordeelt onze RDW-erkende 

keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal. Als u vandaag uw afspraak voor de APK online inplant, kunt u morgen al terecht bij Kentyre.

 

Voordelen van een APK keuring bij Kentyre

Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!   

Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.  

Als uw auto tijdens de APK keuring bij Kentyre wordt afgekeurd, biedt Kentyre u - als u de benodigde reparatie(s) bij Kentyre laat uitvoeren - een gratis herkeuring aan. 

Wat houdt de APK keuring in?

Bij Kentyre kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto. Tijdens de keuring beoordeelt onze keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de focus op veiligheids- en milieuaspecten.

Nadat de APK-keurmeester uw auto heeft gekeurd, krijgt u een keuringsrapport. Het rapport vertelt u of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd en geeft een overzicht van afkeurpunten en reparatie-adviespunten. Adviespunten leiden niet tot afkeur van uw auto, maar we geven u hiermee informatie over de onderdelen waar binnen afzienbare tijd vervanging of reparatie voor nodig is.

APK keuringen van Kentyre: TÜV-gecertificeerd

Wij vinden het belangrijk dat ook een externe organisatie kritisch kijkt naar de kwaliteit van onze dienstverlening. TÜV Nederland is een dienstverlener die gespecialiseerd is in onafhankelijke beoordeling van bedrijfsprocessen, arbeidsmiddelen en producten, groot geworden door haar betrouwbare neutraliteit en deskundigheid. De uitvoering van de APK en onderhoudsbeurten en de werkprocedures bij Kentyre moeten voldoen aan strenge criteria en wet- en regelgeving.

 

Combineer de APK van uw auto met onderhoud voor extra korting!

Veel van onze klanten kiezen ervoor om hun keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want u bespaart zo tijd en geld! Combineer nu een APK keuring met een grote beurt.