Webshop

Menu

Nieuws

Lassa komt met kilometergarantie

Het merk LASSA komt met Kilometergarantie tot wel 55.000 kilometer. Dit kondigt exclusief importeur van Lassa voor de Benelux aan.

LASSA wordt exclusief geproduceerd in de BRISA fabriek in Turkije. BRISA is de enige joint venture van Bridgestone met de Sabanci Group en één van de grootste ( 360.000m2 ) en modernste fabrieken ter wereld. Wereldwijd wordt het merk in meer dan 60 landen verkocht. Sinds enkele jaren is LASSA zelfs één van de hoofdsponsors van FC Barcelona. 

"Kwaliteit en veiligheid staat voorop bij LASSA" aldus Guven Guzel van Kentyre. “Wij zijn dan ook zeer trots een merk als LASSA te mogen importeren. Daarnaast kunnen we een keiharde kilometer garantie geven op de nieuwste profielen en durven dan ook te zeggen dat er in deze competitieve prijsklasse van LASSA géén betere band te vinden is”.  

De kilometer garantie geldt op de nieuwste profielen:
Greenways                          55.000 km
Driveways                           35.000 km
Driveways Sport                  20.000 km

FC Barcelona
Zoals eerder vermeld is Lassa hoofdsponsor van FC Barcelona. Dit jaar gaat LASSA Benelux met haar grootste Lassa dealers een complete verzorgd weekend naar Barcelona voor het bijwonen van een wedstrijd. 


Source: Kentyre

There are no news messages.