Webshop

Menu

Wat is een Kentekenloket?

Wat een Kentekenloket is? Wij zijn een organisatie met meer dan 750 RDW-erkende autobedrijven, die elk beschikken over een eigen Kentekenloket. Dus heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet je zorgen dat het kenteken op jouw naam gezet wordt. Dat kan bij één van onze ruim 750 aangesloten Kentekenloketten. Je hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor.

Altijd bij jou in de buurt

Onze Kentekenloketten zitten door heel Nederland verdeeld. Er is dus altijd een loket dicht bij jou in de buurt waar jij eenvoudig en snel jouw kenteken kunt overschrijven. Een bijkomend voordeel is dat jij altijd jouw auto gratis kunt parkeren voor de deur, in tegenstelling tot vele postkantoren. Vind hier direct het Kentekenloket bij jou in de buurt.

Kenteken overschrijven bij een autobedrijf

Het overschrijven van jouw kenteken bij een autobedrijf is echt een prettig idee! Het voordeel is namelijk dat jij bij dit autobedrijf direct terecht kan voor een gratis en deskundige kilometercheck. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen aan verbonden. Klik hier om alle voordelen te bekijken.

Handig voor een koper

Nieuwe auto, motor of brommer op het oog, maar wil je meer zekerheid? Het Kentekenloket doet voor jou een gratis kilometercheck! Dan ben je er zeker van dat de kilometerstand klopt en kom je niet voor onaangename verrassingen en kosten te staan. Zo bieden we nog veel meer diensten. Dit is het voordeel van jouw kenteken overschrijven bij het Kentekenloket.

Verkoop sneller jouw tweedehands auto

Elke maand bezoeken ruim 1 miljoen potentiële autokopers Marktplaats.nl. Hoe zorg je ervoor dat ze jouw auto kiezen? Bied ze meer zekerheid met het Kentekenloket! Met een kilometercheck, APK of aankoopkeuring neem je onzekerheden weg. Resultaat: een onderscheidende advertentie en jouw auto sneller verkocht. En je schrijft er meteen het kenteken over.