Webshop

Menu

Welkom bij Kentyre Bandenservice. Alleen A-merken. Groot assortiment. Altijd de beste prijs.

Banden
Velgen
Vindt banden voor uw voertuig
Vindt velgen voor uw voertuig

We zijn weer terug van onze welverdiende vakantie !!

 

Autobanden kopen doet u bij Kentyre Bandenvice. Groot assortiment autobanden met alleen de beste merken. Wij leveren autobanden als Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone en Goodyear maar ook vrijwel alle andere merken. Natuurlijk altijd voor scherpe prijzen. In combinatie met onze lage tarieven voor montage heeft u altijd een uitstekende deal. Daarnaast bent u verzekerd van onze hoge kwaliteits montage.

Onderhoud

Onderhoud

Uitlijnen

Uitlijnen

Bandenservice

Bandenservice

APK Keuren

APK Keuren

Airco Onderhoud

Airco Onderhoud

En meer

En meer

Kentyre Bandenservice is toonaangevend in het leveren en monteren van lichtmetalen velgen. In onze showroom vindt u niet alleen de nieuwste en beste merken lichtmetalen velgen maar ook de diverse nieuwe banden. Direct leverbaar en welke we meteen onder uw auto kunnen monteren. We kunnen ze natuurlijk ook opsturen met onze bezorgservice. U heeft ze dan de volgende werkdag in huis.

Ook voor bandenopslag en bandenwissel bent u bij Kentyre Bandenservice aan het juiste adres. Veiligheid staat voorop en daarom is het aan te raden uw banden op het seizoen aan te passen. Wissel dus tijdig en rij het hele jaar veilig. De winter en zomerset worden altijd schoon opgeslagen. Bandenopslag hebben wij in eigen beheer en zijn altijd voor u toegankelijk.

Wij zijn exclusief dealer van o.a Keskin- / MAM velgen en Mega Wheels. Tevens hebben wij een eigen velgenlijn, genaamd SG WHEELS by Kentyre. Voor banden zijn we exclusief dealer van Lassa / Bridgestone / Hankook en Nordexx.